PSD Gorj îl așteaptă pe Dragnea cu Ponta pe copertă

Responsabilii cu imaginea Partidului Social Democrat de la Gorj sunt topiți după Victor Viorel Ponta. Asta reiese chiar din site-ul ofecial al partidului, www.psd-gorj.ro, pagină virtuală unde actualul lider Pro România este prezentat generos, în imagini menite să dea bine la electorat. La prima impresie, vizitatorul poate crede că administratorii nu s-au mai ocupat de site încă din 2016, din campania pentru alegerile locale, însă invalidarea unui clip în care Florin Cîrciumaru promite o investiție care s-a tot amânat demonstrează că nu este așa. Mai mult, domeniul a fost plătit. Cu Ponta pe copertă, toată suflarea partidului îl așteaptă pe Dragnea duminică, 3 martie, la Târgu Jiu, atunci când se preconizează alegerea unei noi echipe de conducere. Claudiu Manta, vicepreședinte al PSD Gorj, a anunțat miercuri seara, într-o emisiune tv, că la Târgu Jiu vor ajunge Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu.

”Este posibil să apară și domnul președinte Liviu Dragnea, dar la București este o perioadă agitată din punct de vedere politic”, a spus Manta jr.

Zilele trecute, liderii Pro România se plângeau că alegătorii nu știu încă despre plecarea din PSD a unor membri marcanți, punând accent pe cazurile Victor Ponta și Corina Crețu. Pentru a îndrepta acest neajuns au fost tipărite flyere ce sunt distribuite către populație, 100.000 dintre acestea urmând să ajungă la Gorj.