Licitație finalizată: O firmă din Giurgiu va realiza baza sportivă modernă din Debarcader

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că licitația ce vizează realizarea unei baze sportive moderne, cu nocturnă, în Complexul Studențesc Debarcader a fost câștigată de o firmă din Giurgiu.

Urmează semnarea contractului cu constructorul după care se va deschide șantierul.

 

Contractul pentru baza sportivă modernă de la Universitatea <<Constantin Brâncuși>>(zona Debarcader) urmează a fi semnat în perioada următoare.
Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient, care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă, precum și o parcare pentru autovehicule și autocar.
Am insistat ca această finanțare să meargă la UCB, pentru că era păcat de acea bază sportivă să nu fie folosită în mod corespunzător. Ne dorim o universitate căutată de cât mai mulți studenți, puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu.
Cât despre viitoarea baza sportivă, aceasta va fi destinată atât studenților, cât și celorlalți iubitori de sport din municipiu.
Valoarea proiectului derulat prin Compania Națională de Investiții este de 1,6 milioane de euro”, a transmis primarul.

Imagine proiect: