Camera Deputaților a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare maximală de 21 milioane lei pentru servicii de concesiune pe doi ani a cantinei și bufetelor din incintă.
Astfel, „Camera Deputaților va concesiona serviciile de alimentație publică în cadrul <<Salonului Brâncovenesc>> și a unor bufete, cu scopul de a asigura pregătirea și servirea hranei pentru deputați, personalul din serviciile Camerei Deputaților, ziariști acreditați la Camera Deputaților și pentru alți participanți la lucrările în plen și în comisii ale Camerei Deputaților, precum și pentru acțiunile de protocol ale acesteia”.
CE SE SOLICITĂ PRIN CAIETUL DE SARCINI ÎN CAZUL CANTINEI
„1) două variante de meniuri economice (cu maxim două repetări pe săptămână), la prețul de maxim 20 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitură;
2) două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț maxim de 24 lei cu TVA/meniu:
- a) felul 1 (min. 350 ml): supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde și altele asemenea;
- b) felul 2: fripturi/șnițele (min. 120 gr.), mâncăruri scăzute (min. 150 gr.) împreună cu garnituri (min. 200 gr.) și salate (min. 120 gr.) și altele asemenea + chiflă/pâine (min. 30 gr.);
- c) desert (min. 100 gr.): fruct, prăjitură, înghețată, etc.
3) un meniu vegetarian/vegan;
4) un meniu diversificat care să includă și alte feluri de mâncare și desert, altele decât cele din meniurile prezentate mai sus’‘, se precizează în documentație.