Liderul deputaților liberali: Imediat ce vom avea majoritate, o vom demite pe Renate Weber

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a anunțat că, imediat ce partidul său va face parte dintr-o majoritate parlamentară, o va demite pe Renate Weber, avocatul poporului. Totodată, parlamentarul a vorbit și despre o reașezare a Curții Constituționale, ”care să fie a României și nu a domnului Dorneanu”.

Ne-am obişnuit ca în ultima vreme majoritatea PSD să vină cu tot soiul de propuneri care de care mai populiste, fără să susţină şi sursa de finanţare. Din păcate, axa răului formată din PSD şi Curtea Constituţională a lui Dorneanu şi Renate Weber continuă să facă rău României. Noi sperăm că nu pentru mult timp.

Sper că în două luni românii vor face ceea ce trebuie şi vor da un vot împotriva acestei axe a răului. Le promitem românilor că imediat ce vom avea majoritate o vom demite şi pe Renate Weber, care nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD. Vă promitem că va trebui să începem și o reformă profundă constituţională, astfel încât Curtea Constituţională să fie a României şi nu a domnului Dorneanu”, a declarat, potrivit bursa.ro, Florin Roman.