Luptătorii CSM Târgu Jiu, rezultate foarte bune în Finalele Naționale. Elevii antrenorului Gorjanu se întorc acasă cu o medalie și un loc 5

 

Luptătorii de la CSM Târgu Jiu au avut evoluții foarte bune în Finalele Campionatului Național Individual de lupte libere U15 și U20, competiție desfășurată zilele trecute la Târgu Mureș.
Astfel, Amelian Istrătescu a reușit să câștige medalia de bronz la U15, categoria 85 de Kg, iar Octavian Mitoi a ocupat locul 5, la categoria 75 de Kg, în întrecerea sportivilor U20.

 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu:

 

Amelian nu s-a simțit prea bine în încercarea de a slăbi pentru a intra în categoria 75 de kilograme și, în ultima zi, am decis să intre la 85 de kilograme. Știam că la această categorie va fi extrem de greu, dar el a reușit un rezultat foarte bun, arătând că nu întâmplător este medaliat la Cupa României. Dezamăgirea din semifinala de la Costinești l-a ambiționat și a muncit mai mult iar, la Târgu Mureș, s-a văzut rezultatul. Sunt foarte mulțumit de cei doi sportivi și sunt sigur ca vor continua seria de rezultate bune și foarte bune pentru CSM Târgu Jiu”. 

Articolul precedentÎn doar șase luni: Peste 20.000 de amenzi pentru apeluri false sau abuzive la 112
Articolul următorGorj: Intervenție SMURD, șofer încarcerat