Mafia trufelor loveşte din nou! Pe fiu l-au tăiat la patru degete, tatălui i-au dat cu maceta în cap

Doi hunedoreni, tată şi fiu, au fost atacaţi miercuri la marginea unei pădurii de pe raza localităţii Bengeşti-Ciocadia.

La data de 9 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengeşti-Ciocadia, unde desfăşura activităţi de colectare a ciupercilor (trufe) împreună cu fiul său de 24 de ani şi un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de recoltare a trufelor cu mai multe persoane care veniseră la faţa locului cu autoturisme de teren. În urma altercaţiei, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna draptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent”, a informat IPJ Gorj.

Poliţiştii au identificat doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptelor, cercetările fiind în curs. Circulă informaţii potrivit cărora tănărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Este al doilea atac ce are legătură cu recoltarea trufelor din Gorj.