Mai multe servicii ale IPJ Gorj se mută la Drăgoieni

 

Mai multe structuri ale Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj vor funcționa, în curând, la Drăgoieni, într-un imobil al Universitații „Constantin Brâncuși”, spații închiriate până la finalizarea reabilitării sediului de lângă Stadionul Municipal.

Poliţia Română a încheiat un contract cu Universitatea <<Constantin Brâncuși>> pentru mutarea unor servicii din zona Traian. Sediul poliţiei din Traian va intra în reabilitare, iar unele servicii se vor muta la Drăgoieni, acolo unde Universitatea are o clădire„, a anunțat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Respectivul imobil a fost vizat pentru mutarea Serviciului de Permise și Pașapoarte din Palatul Administrativ, dar transferul nu mai este posibil din cauza tărăgănării inițiativei municipalității târgujiene.

Din păcate, foştii prefecţi au tergiversat mutarea Serviciului de Permise şi Paşapoarte. Despre această clădire a Universităţii vorbim de trei ani, dar nu mai este disponibilă. La vremea respectivă, acum trei ani, când s-a purtat prima discuţie, locaţia era liberă„, a precizat edilul.