Manta: Nu exclud ca Dan Vîlceanu să împiedice candidatura lui Romanescu. Sunt tensiuni vechi

Pantelimon Manta, fost prefect de Gorj, nu exclude posibilitatea ca șefii PNL Gorj să îl împiedice pe Marcel Romanescu să intre, din partea partidului, în viitoarea bătălie electorală pentru primăria municipiului Târgu Jiu.

Cel dintâi a declarat că liderul Organizației Județene, deputatul Dan Vîlceanu, ar putea să-l “lucreze” pe actualul edil, având în vedere trecutul celor doi, dar și declarațiile recente ale lui Dumitru Modrea, primarul din Turcinești. Acesta a afirmat că este tentat de o candidatură la Târgu Jiu, chiar dacă este în aceeași “barcă”politică cu Romanescu.

Nu exclud ca Marcel Romanescu să nu mai candideze din partea PNL-ului. Există această premisă, având în vedere tensiunile personale dintre dumnealui, prefectul Marcel Iacobescu și Dan Vîlceanu. Sunt tensiuni vechi, nu transpar la vedere, dar se mențin. Există orgolii care nu se vor estompa odată cu trecerea timpului, sunt ferm convins. Din acest punct de vedere, PNL ar încerca să-și păstreze un alt candidat. Domnul Modrea e un primar acceptabil, bătăios, dar e greu de crezut că poate da o bătălie împotriva lui Romanescu”, a spus, la Radio Infinit, Manta. 

Dacă acest scenariu se adeverește, Marcel Romanescu ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD, a mai declarat Manta.