Marius Ionescu, Raul Chiriac și Mircea Călinoiu vor face, din partea Primăriei, recepția stadionului

După ce Mihai Weber, reprezentantul partidului de la guvernare, a anunțat că la nivel central s-a hotârât începerea recepției stadionului din Târgu Jiu, autoritatea locală a început demersurile necesare întâmpinării acestui proces. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că Primăria Târgu Jiu este pregătită, au fost deja stabiliți reprezentanții municipalității care vor face parte din comisia de recepție.

‘Vreau ca această recepție să se facă în mod cât mai riguros, mai ales că ni s-a făcut o solicitare pentru ca din această comisie de recepție să facă parte trei reprezentanți, doi din partea Primăriei Târgu Jiu și unul din partea Direcției de Patrimoniu. Vor fi domnul director Ionescu (director tehnic), Raul Chiriac (șeful Investiții) și un inginer din partea Direcției de Patrimoniu (inginerul Mircea Călinoiu)”, a spus Romanescu.

Acesta a mai precizat că recepția trebuie făcută cu responsabilitate, fără grabă, pentru ca orașul să nu fie nevoit să suporte eventuale cheltuieli ulterioare:

”Am avut un moment în care îmi doream să mergem pe repede înainte, pentru că erau anumite evenimente pe care puteam să le organizăm. Nu mă mai grăbesc, pentru că este un stadion pe care vreau să îl preiau în cele mai bune condiții. Iar reprezentanții Primăriei trebuie să fie foarte atenți și să verifice toate lucrările efectuate la stadion. Nu aș vrea, ca în afara de întreținerea stadionului, care presupune costuri substanțiale, ulterior să mai intervin și pe lucrările neefectuate corespunzător”.