Maronidis, condamnat la închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor

 

 

O instanță a Judecătoriei Târgu Jiu a decis, joi, condamnarea omului de afaceri Laurențiu Maronidis, din Târgu Jiu, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.
Totodată, s-a hotărât obligarea respectivului la plata unor daune morale, cumulat, de 250.000 de lei, pentru cele două minore cu care a întreținut acte sexuale.

 

Reamintim, acesta a fost arestat de judecători, la sfârșitul lunii august 2021,la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, pentru că a întreținut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu două minore, la complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu.

La data de 30 august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni. În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale”, a transmis, la acea dată, IPJ Gorj.