Meci amical: Romeo Rădoi, la 43 de ani, a înscris în poarta celor de la Pandurii, fosta sa echipă

Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, într-un meci amical, la Rovinari, 5-1, echipa din localitate, Jiul.

Antrenorul târgujienilor, Călin Cojocaru, pare să fie în căutarea unei formule de echipă și preocupat de testarea unor jucători, în timp ce, de partea cealaltă, Jiul Rovinari, liga a IV a, a reușit să marcheze prin fostul pandur Romeo Rădoi, cel care evoluează pentru echipa din orașul minier la vârsta de 43 de ani.

De altfel, Pandurii a început să se desprindă pe tabelă începând cu minutul 63, atunci când Lupuleț a dus scorul la 3-1.

 

Pandurii, primul unsprezece:
Cătălin Iovicin – Emanuel Okeke, Carlos Corduneanu, Robert Petre, Ovidiu Rasoveanu, Robert Stancu, Alexandru Popescu, Felipe Acosta, Cătălin Afrim, Alfred Mensah şi Sean Aerts.
Au mai jucat:
Alexandru Opriţa, Marian Habet, Raul Cojocaru, Adrian Tănăsoiu, Ovidiu Lupuleţ, Horaţiu Peia, Eric, Bogdan Dănăricu şi Antonio Dumitrescu.
Potrivit reprezentanților clubului,Felipe Acosta a înscris în minutul 11, iar scorul la pauză a fost 2-0 pentru Pandurii, după ce Constantin Cîriumaru de la Jiul Rovinari a trimis în propria poartă, în minutul 22.
La pauză, antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a schimbat majoritatea jucătorilor iar gazdele de la Jiul Rovinari au reuşit să înscrie pentru 2-1 în minutul 60. Până la finalul meciului, jucătorii trimişi pe teren la Pandurii Târgu Jiu au reuşit să mai înscrie de trei ori, prin Lupuleţ, în minutul 63, Mensah, în minutul 83, şi Dumitrescu, în minutul 85.
Şi la acest meci au fost testaţi mulţi jucători aflaţi în probe, fiind menajaţi doar jucătorii cu unele probleme medicale. Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că mai aşteaptă încă patru jucători să se alăture lotului săptămâna viitoare când Pandurii va avea programat încă un joc amical cu Viitorul Şimian. Acesta se va disputa miercuri, la Târgu Jiu”.