Meteo: Urmează zile cu ploi în aversă și furtuni locale. Când se încălzește

Pagina de meteorologie Alerte Meteo și Prognoze – Vremea în România anunță zile reci, joi și vineri, cu ploi în aversă și furtuni locale, iar de sâmbătă o creștere a temperaturilor.

 

Trecem de la o vreme răcoroasă la o 𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗰𝗮𝗹𝗱ă, începând din 𝟭𝟴 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰…
În intervalul 15 – 17 mai 2024 vor fi maxime și minime termice sub normalul perioadei în toate regiunile României, urmând ca în zilele de 18 și 19 mai să se încălzească substanțial în toată țara; temperaturile maxime vor atinge și depăși pragul unei zile de vară (+25…+26 °C).
𝗣𝗹𝗼𝗶 𝘀𝘂𝗯 𝗳𝗼𝗿𝗺ă 𝗱𝗲 𝗮𝘃𝗲𝗿𝘀ă ș𝗶 𝗳𝘂𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶…
Pe 16 mai 2024 vor fi ploi sub formă de aversă, pe spații restrânse în regiunile sud-vestice și local în sud. Dimineața zilei de 17 mai 2024 va debuta cu ploi torențiale și furtuni locale în regiunile sud-vestice, sudice și vestice, urmând să se semnaleze manifestări specifice instabilității atmosferice și pe parcursul după-amiezii, în seara zilei de 17 mai 2024 și în prima parte a nopții de 17 spre 18 mai 2024, prin regiunile vestice, nordice, nord-vestice și central-vestice. Ploi slabe, sub formă de aversă vor fi și în regiunile centrale, sudice, nord-estice și estice”, a transmis sursa enunțată.

IMAGINE ESTIMĂRI PENTRU DUMINICĂ, 19 MAI:

Articolul precedentPleacă Alex Crețu de la CSU Craiova la CFR Cluj? Ce spune Cîrțu
Articolul următorTentativă de asasinat: Premierul slovac a fost împușcat. Care este starea sa după o intervenție chirurgicală de mai multe ore