Mihai Rotaru, încântat de jucătorii transferați. Mai vrea un atacant în lot

Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, a dezvăluit că se dorește aducerea a încă unui atacant în lot. Acesta a precizat că este posibil ca Mitriță și Ivan să plece, însă nu este nimic cert, concret. Cât despre achizițiile deja realizate, omul de afaceri se declară încântat.

Aveam de acoperit mai multe poziții, printre care și fundaș central de picior stâng, după plecarea lui Raul Silva, Badelj fiind singurul astfel de jucător. Aveam nevoie de încă un jucător, de aceea l-am transferat pe Sierra. Am preferat să optăm pentru un jucător cu experiență, a venit la propunerea lui Costel. Toate transferurile au fost realizate la cererea antrenorilor, indiferent de numele celui care a pregătit echipa.

Oshima este un mijlocaș box-to-box, seamănă cu Cicâldău ca poziție în teren, poate acoperi și poziția de număr șase. Prin aducerea japonezului, putem acoperi trei poziții diferite. Paradela poate juca și număr nouă, dar și în spatele vârfului, nu doar extremă dreaptă. Mora, la fel.

Poate juca oriunde în ofensivă, am încercat să aducem jucători polivalenți, care pot evolua pe mai multe poziții. Mora are șapte sau opt prezențe în națională, iar celălalt are 30 pentru Cuba. Ambii au impresionat la antrenamente, fiind peste așteptări”, a spus, la DigiSport, Rotaru. 

Articolul precedentBănescu a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române
Articolul următorGorj: Tăiat cu cuțitul în urma unui conflict spontan