Mihai Tudose: PSD nu are pe agendă alegerile anticipate

 

Eurodeputatul Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a transmis că alegerile anticipate nu sunt luate în calcul de social-democrați.
Întrebat, într-o emisiune de la B1 TV despre scenariul unui astfel de scrutin, fostul premier a declarat:

 

Nu știu, poate cei care tot comentează acest lucru au participat la o altă ședință. Azi nu s-a discutat acest scenariu. Nu este pe agenda PSD acest scenariu. Scenariul de care faceți vorbire dumneavoastră este o variantă pur teoretică, nu se poate exclude și doar a fost prezentat un sondaj astăzi care, printre alte chestii, avea și acest lucru – câți dintre români doresc alegeri anticipate.

Repet, n-a fost pe ordinea de zi a PSD, la vreo ședință, să luăm o decizie în ceea ce privește această variantă, dar, cum în ultimul timp am cam văzut de toate, ca să zic așa, este și asta o variantă, probabil, dar aceasta trebuie generată de alți factori. Să nu uităm că în România, conform Constituției și celorlalte legi, singurul decident spre alegeri anticipate este Președintele României (…), deci, dacă discutăm acest scenariu, discutați cu domnul Președinte fiindcă el este singurul care poate să ducă România în acest scenariu”.

Articolul precedent21 Martie – Ziua Olteniei: La mulți ani, olteni!
Articolul următorHandbal: Adversar din Ardeal, în semifinala Cupei României, pentru CSM Târgu Jiu