Mihai Weber: Gorjul a primit ZERO lei de la guvernul rușinii

În vreme ce liberalii arată că guvernul a prins în buget o serie de investiții importante la nivel județean, deputatul PSD Mihai Weber, susține Gorjul este lăsat de izbelişte, iar reprezentanții puterii se fălesc cu ceea ce ar fi făcut deja, în anii anteriori, social-democrații.

Șeful PSD Gorj a spus că este anormal ca toate amendamentele Opoziţiei privind investiţiile în judeţ să fie respinse, iar Gorjul să rămână cu zero lei, deşi există o anexă care prevede anumite sume alocate din cotele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale. Preşedintele PSD Gorj a mai arătat că nu există proiecte reale începute în 2021, iar actuala Putere, una de “visători”, se laudă cu investiţii demarate în urmă cu câţiva ani.

Reluăm sume care au fost alocate şi în 2019, şi în 2020. Centura este în discuţie de atâta vreme, podul de la Lainici la fel. Acum reluăm şi stadionul care s-a făcut? Şi Calea Eroilor care s-a început sau alte investiţii finalizate? Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a avut alocare bugetară de acum doi ani de zile. Am avut o serie de amendamente, privind anumite investiţii în Gorj,  dar toate acestea au fost respinse. Noi, concret, trebuie să vorbim de sume alocate în bugetul anului 2021. Poveştile că vom avea investiţii, un buget de aur, sunt poveşti de adormit copiii. Realitatea îi contrazice pe aceşti visători, în frunte cu magnificul Cîţu (n.r. – premierul Florin Cîţu), mireasa care a fugit de atâtea ori din faţa responsabilităţilor. Este un guvern al ruşinii, al austerităţii. Sunt câteva judeţe care au primit zero lei, iar printre acestea se numără şi Gorjul”, a spus, la Radio Infinit, Mihai Weber.