Ministrul Dezvoltării i-a promis lui Romanescu susținere financiară pentru mai multe proiecte

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a primit asigurări de la ministrul Dezvoltării, Cseke Attila-Zoltan, aflat în vizită la Gorj, că municipiul va primi fonduri pentru implementarea mai multor proiecte.

Am discutat ieri cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila-Zoltán, care a venit la Târgu Jiu pentru o întâlnire cu autoritățile locale.
Am vorbit despre programul „Anghel Saligny” prin care se vor finanța proiecte din domenii esențiale de infrastructură locală.
Este vorba despre lucrări pentru canalizare și alimentare cu apă, alimentare cu gaze naturale, dar și infrastructură rutieră.
Noi facem tot posibilul pentru a accesa orice finanțare extrabugetară pentru modernizarea municipiului și avem pregătite o mulțime de proiecte în acest sens.
De altfel, am ținut să-i prezint domnului ministru unele dintre lucrările reprezentative din domeniul educațional, de la reabilitarea și modernizarea colegiilor naționale „Tudor Vladimirescu” și „Spiru Haret” și până la Grădinița „Mihai Eminescu”, extinsă și reabilitată cu fonduri europene.
Facem eforturi și investim masiv pentru creșterea numărului de locuri în creșe și grădinițe, mai ales că cererea este foarte mare. Avem promisiunea obținerii de finanțări substanțiale în acest sens, chiar și fără cofinanțare din partea noastră.
Voi continua să lupt pentru obținerea de fonduri pe care să le folosim în proiecte gândite să modernizeze municipiul Târgu Jiu’‘, a transmis edilul-șef.

Imagini: