Mitică Dragomir: Pe mine m-a ales poporul. Mă duc până la ONU

Ales consilier general al Capitalei, pe lista PSD a Gabrielei Firea, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a fost validat în funcția vizată.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, luni, validarea mandatelor în cazul a 45 de consilieri generali ai Bucureștiului, printre aceștia fiind Anghel Iordănescu, fost selecţioner al naţionalei de fotbal,  și multipla campioana olimpică la canotaj Elisabeta Lipă, aleşi din partea social-democraților, dar nu și-a dat girul în cazul lui Mitică Dragomir.

Acesta din urmă nu renunță și spune că va ataca decizia chiar și la ONU.

 

Eu o să contest treaba asta pentru că pe mine m-a ales poporul. Să-mi spună de ce? Am cazierul alb, nu am niciun fel de problemă. Dacă aşa a judecat instanţa, să fiu folosit eu, să aduc voturi şi apoi să pună pe alţii cu pile, dacă instanţa aşa vede treaba, mă duc până la ONU. (…) Îmi caut dreptatea. Dacă instanţa supremă îmi dă definitiv că nu trebuie să fiu, ce să mai fac, nu mai fac nimic, dar până atunci îmi caut dreptatea, pentru că eu am fost folosit. Numai pe mine m-au scos. (…) Mă consider nedreptăţit, eu mi-am făcut campanie, am fost corect. Eu ştiu cum se face treaba asta, foarte multă lume m-a votat, şi acum nişte şmecheri care sunt la pământ din punct de vedere al corectitudinii şi al moralităţii vor să mă scoată pe mine. Conducătorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea şi lumea m-a votat”, a declarat Dragomir.