Mititelu, după retrogradare: Eu sunt vinovatul. Nu meritam să mai rămânem în prima ligă

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a avut o primă reacție după retrogradare și spune că că în zilele următoare va face un anunț ce vizează viitorul echipei.

 

E o seară foarte grea pentru noi. Nu meritam să mai rămânem în prima ligă. Ăsta este adevărul. Dacă există un vinovat, acela sunt eu. Eu sunt responsabil pentru situație, eu am luat toate deciziile la echipă. Prin urmare, eu sunt vinovatul. 

Îmi pare rău. Sunt 19 ani de muncă și 7 ani în seria nouă a echipei. Altele au fost idealurile, planurile. Anul trecut, după ce am ratat barajul de Conference League, când arbitrii au avut grijă să câștige CFR, nici nu ne gândeam că nu o să jucăm în play-off.

S-a întâmplat și mai grav. Sunt multe explicații, multe lucruri de spus, dar nu ne mai pot ajuta. O sarabandă de erori și greșeli. Suntem unde nici dușmanii nu se gândeau că o să fim.

Echipa, la cum a jucat în ultimele 7-8 meciuri, nu meritam să fie în Liga 1. Nu mai vorbesc de jocuri de culise. Am muncit mult, nu din întâmplare au ajuns jucătorii ăștia aici. Pe fondul presiunii am făcut greșeli. 

E o seară neagră. Vă spun, presimțeam acest rău, că va fi ultimul meci în Liga 1. O să anunțăm în zilele următoare care este viitorul, săptămâna viitoare voi spune mai multe lucruri. Este un șoc, noi am pus foarte mulți bani, suflet.

Suntem îngenuncheați, într-un moment foarte greu. N-a fost ușor să ajungem aici, nu e ușor să ajungem în Liga 1”, a spus Mititelu. 

Articolul precedentTârgu Jiu: Începe Festivalul Internațional de Teatru ”Elvira Godeanu”. Intrarea liberă la deschidere
Articolul următorTârgu Jiu: Puhoi de PSD-iși la debutul campaniei electorale. Romanescu: Sunt susținătorii noștri