Mititelu: Nu vreau să întrețin niciun scandal. Nu există niciun proiect de fuziune. În inima mea, FCU e Universitatea. Nu am nevoie de suporteri care au părăsit echipa la greu

Adrian Mititelu, patronul echipei FCU 1948 Craiova, a reapărut în public vineri, cu ocazia meciului de Liga a III-a FCU II – CSU Craiova II, prilej cu care a spus că nu este interesat de o fuziune cu CSU Craiova.
În același timp, a precizat cu nu mai vrea să întrețină un scandal cu cei de la CSU, nici cu suporterii de la Peluza Sud.
Mititelu pare convins că într-o bună zi echipa sa va fi campioana României, chiar dacă vor trebui să treacă 10 sau 20 de ani: ”Noi avem drumul nostru. În inima mea, FCU e Universitatea”.

Nu mai vreau să întrețin niciun scandal. Nu există niciun proiect de fuziune, nu am avut noi familia Mititelu nicio intenție de fuziune și nu vrem nicio fuziune cu nimeni. Noi avem drumul nostru, avem treaba noastră.

Să știe suporterii de la Peluza Sud, foști suporteri ai Universității Craiova cândva, acum ei și-au inventat o altă Universitatea, e treaba lor, e dreptul lor, că nu mă interesează pe mine nicio fuziune și nu o să aibă nicio problemă cu mine. Nu vreau să mai aibă treabă ei cu mine și eu cu ei.

Familia Mititelu nu este interesată de nicio fuziune. Sunt convins că dacă domnul Rotaru pleacă, dacă o pleca, nu știu, e problema lui, se vor găsi câțiva oameni din Craiova să preia clubul și să-l ducă mai departe.

Nu mă interesează că ei sunt foarte mulți, pentru că dacă sunt mulți nu înseamnă că au și dreptate. Eu am principiile mele și drumul meu și niciodată nu o să mă întorc să fac o asociere sau o fuziune cu o echipă creată de sistemul care m-a distrus și care a distrus echipa mea.

Eu nu am nimic cu ei acum, nu mai vreau scandal cu nimeni. Sunt două echipe acum în Craiova, cine știe adevărul, știe cum au stat lucrurile. În inima mea eu sunt Universitatea, indiferent că numele meu e FCU. Oricum FCU sună foarte frumos. Când spui FCU, spui Universitatea, spui dreptate, spui adevăr, spui spirit.

Și sunt convins că într-o zi, peste un an, peste 10, peste 20, FCU va fi campioana României. Va mai trece mult timp, dar aici s-au pus lacrimi, s-a pus patimă, s-au pus suferințe, nopți nedormite. Mi-am sacrificat 20 de ani din viață pentru echipa asta.

Poate am și greșit de multe ori, dar nu am greșit cu gândul. Poate am greșit cu fapta datorită presiunii și pentru că oamenii din Craiova nu m-au lăsat să mă dezvolt. Pentru mine FCU e Universitatea Craiova”, a spus Mititelu.

Despre fanii care nu mai susțin echipa…

”E un drum pe care l-au ales, eu nu am nevoie de suporteri care au părăsit echipa la greu, care i-au întors spatele și care au mers la o altă echipă care a distrus echipa. Eu rămân cu ăia 800 de care zicea domnul Rotaru și sunt mândru de ei. Poate nu o să-i mai am nici pe ăia.

Dacă va fi cazul, voi juca și fără suporteri, o să rămân eu singurul suporter al echipei. Dar eu merg pe drumul meu. Pentru mine și inima mea asta este Universitatea Craiova. Fosta Universitatea, fosta Știința, fosta UNSR. Și moral, și juridic. Nimeni nu mă poate convinge că e altfel.

Și ce am făcut eu pentru Universitatea nu a mai făcut nimeni pe pământ. Eu mi-am riscat averea și cei mai frumoși ani din viață pentru Universitatea Craiova, pentru acest fenomen. Eu am băgat bani, ei vorbesc și dau din gură și se vaită că plătesc niște bilete amărâte”. 

Articolul precedentCiolacu: Dacă nu intram în coaliție, aveam 60%. La ce ne folosea, și să avem o țară în criză și fondurile europene blocate? Am reușit să aducem o coerență guvernamentală
Articolul următorLider politic: Kovesi ar putea candida la prezidențiale. Nu stă rău în sondaje