Mobilizare AUR în Gorj. Candidații la europarlamentare, prezentați la Motru și Târgu Jiu

Caravana, “Patrioți în Europa” poposește în județul Gorj, vineri. Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor vor fi ajunge în Motru şi Târgu Jiu pentru a-și prezenta candidații la alegerile parlamentare.

În localitatea Motru, caravana AUR se va afla în B-dul Trandafirilor nr.9 Hotel Victoria, la ora 10:00, iar în Târgu-Jiu aceasta va poposi în zona Popa Șapcă (Școala Constantin Săvoiu), la ora 13:00.

Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European. AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri”, se arată în comunicatul formațiunii politice.

Articolul precedentTârgu Jiu: S-a făcut lumină în Preajba. Primul tronson al noii rețele de iluminat public, pus în funcțiune
Articolul următorCupa României, ultima etapă a grupelor: CSU Craiova are șanse mari de calificare, FCU trebuie să învingă FCSB. Când se joacă partidele