Modernizări retorice: Dragnea sugerează că va salva mineritul

Liviu Dragnea a fost prezent sâmbătă la Târgu Jiu, la Conferința Județeană a PSD Gorj, eveniment în urma căruia Mihai Weber și Cosmin Popescu au preluat frâile partidului la nivel local. Președintele PSD a avut un discurs în care a reamintit că el luptă pentru dreptul românilor la o justiție corectă, pentru un sistem de sănătate bun, vrea ca oamenii să trăiască bine, dar, paradoxal, este considerat un om rău. Referindu-se la Gorj, Dragnea a spus că l-ar vedea pe Claudiu Manta europarlamentar și a avut un mesaj ce a vizat minerii, sitemul energetic din Gorj.

”De ce să închidem minele? De ce să terminăm cu mineritul în România, când alte țări își modernizează echipamentele?”, a întrebat, retoric, liderul PSD.

Dragnea vorbește despre modernizări, despre susținerea unui sector economic care, la această oră, este împovărat și mai tare de O.U.G. 114 (taxa pe lăcomie). Lipsurile cu care se confruntă salariații Complexului Energetic Oltenia sunt de notorietate, oamenii cârpesc covoarele de cauciuc, merg de acasă cu șaibe și șuruburi, dar șeful din umbră al Guvernului vorbește frumos în an electoral.