Morega: Directorii din Primăria Târgu Jiu, hoțomani, au vile de se învârt după soare

Dan Ilie Morega îi avertizează pe pesedişti înainte de alegeri. Fostul deputat consideră că social-democraţii nu au găsit un candidat potrivit pentru Primăria Târgu Jiu, iar speculaţiile că ar miza la alegerile locale pe un director din cadrul instituţiei sunt invenţii. Mai mult, Morega a precizat că primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, nu există pentru electoratul din municipiu, dar a fost pus într-o lumină favorabilă de un sondaj intern al PSD.

“Ce director să fie candidat din hoţomanii de acolo? Spuneţi-mi un om cinstit de la Primărie, ţoţi au vile de se-nvârt după Soare. Adi Câmpeanu este pe locul opt sau nouă în sondaj, nicidecum pe locul doi cum spun ei. Eu am făcut sondaj de opinie, şi el este mai jos pentru că nu este cunoscut în municipiu. El este un om foarte bun, harnic, care a fost ales cu 92% în Runcu, dar nu are alonjă pentru electoratul din Târgu Jiu”, a spus Morega.

Şi PSD Gorj se află pe tobogan potrivit studiilor preşedintelul IAIPP, în schimb Marcel Romanescu, actualul primar din Târgu Jiu, trage după el PNL Gorj.

“PSD-ul a scăzut în Gorj de la 38,3%, în octombrie, la 33,5%, aproape cinci procente şi este, în continuare, în tendinţă de scădere. Au probleme în teritoriu, dar nu îi interesează. PNL-ul, condus mai mult prin corespondenţă de către Dan Vâlceanu, a crescut pe seama greşelilor celor de la PSD, la nivel naţional şi chiar local, cu două procente, ajungând la 26, 5%. Acest partid se regăseşte doar la municipiu. Marcel Romanescu se ocupă cu seriozitate, pentru că pregăteşte candidatura la Primărie din 2020”, a mai precizat fostul prefect.

Fostul parlamentar a spus şi că Ion Iordache a adus un plus la ALDE Gorj.

“USR a crescut la 5,6%, Pro România are aproape 7% în Gorj. Cioloş are 5,7%, iar ALDE a crescut cu două procente datorită lui Iordache, are acum 12, 6%”.