Morega îl sfătuiește pe Cîrciumaru să plece la pensie: Să-i lase pe cei tineri în Parlament

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice din România, consideră că la PSD Gorj nu a avut loc nicio schimbare de garda, în urma alegerilor din cadrul Conferinței Județene. Fostul parlamentar a apreciat respectiva acțiune internă PSD drept ”o brambureală, un fel de mascaradă”.

”Este inadmisibil ca voturile pentru alegerea noii conduceri, și nu mă refer decât la președinte și președintele executiv, ci și la vicepreședinți și Birou, să fie date în bloc, votul fiind deschis. Nici nu aveau timp cei care ridicau mâna sus să se așeze pentru că iar trebuiau să voteze cu mâna sus, pe urmatorii”, a subliniat Morega. 

Acesta a mai spus că dirijori în PSD Gorj au rămas tot cei din garda veche, situație de care va căuta să profite senatorul Cîrciumaru.

”De fapt, Cîrciumaru și-a păstrat ceva susținere la viitoarele alegeri parlamentare, pentru că își dorește să fie reales senator. Eu i-aș sugera să renunțe la asta și chiar să se ducă la pensie. Daca s-ar gândi la el, ar renunța la candidatură, ar trebui să-i lase pe cei tineri în Parlament”, a declarat președintele IAPPR.