Morega, note mari pentru Cosmin Popescu şi Romanescu: Weber să nu se împăuneze

Fostul deputat Dan Ilie Morega este de părere că doi oameni au contribuit decisiv, în Gorj şi Târgu Jiu, la rezultatele obţinute de Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis. Dacă Mihai Weber a fost cel mai vocal după succesul social-democraţilor în judeţ, Morega l-a nominalizat pe Cosmin Popescu, drept principalul “motor” al PSD-ului la ultima bătălie electorală. În opinia preşedintelui IAIPP, relaţia dintre şeful Consiliului Judeţean Gorj şi primari a fost hotărâtoare în obţinerea procentului mare pe care Dăncilă l-a luat în Gorj.

I-aş atrage atenţia lui Mihai Weber să nu se împăuneze cu rezultatele, că ar fi ale lui. Sunt pe locul cinci pe ţară, dar aici s-a ocupat, în mod deosebit, Cosmin Popescu, care a ştiut să lucreze cu primarii şi le-a acordat şi sume de bani”, a spus Morega la Radio Accent.

Fostul parlamentar a lăudat şi activitatea lui Marcel Romanescu, care i-a adus lui Iohannis victoria la Târgu Jiu. În opinia lui Morega, Romanescu este un om capabil şi onest, care poate schimba faţa municipiului dacă are timp.

Faptul că a câştigat Klaus Iohannis în municipiul Târgu Jiu este explicabil prin prezenţa, experienţa, capacitatea profesională şi organizatorică a lui Marcel Romanescu, un primar apreciat de cetăţeni. Întotdeauna am spus că Marcel Romanescu este un om bine pregătit profesional şi un om bine intenţionat. Nu este hoţ, este cinstit, curat, şi cu o strategie de dezvoltarea foarte bună, dar care nu se poate aplica doar într-un an-doi de zile”, a precizat Morega.