Morega: Romanescu, favorit. A făcut acțiuni bune, are proiecte bune, nu este omul biroului

Fostul deputat Dan Ilie Morega a efectuat o scurtă radiografie politică, în urma acesteia rezultând că Marcel Romanescu are prima şansă în lupta cu PSD la alegerile locale din 2020. Analizând activitatea actualului edil-șef, Morega a găsit şi puncte slabe, dar spune că primarul are multe argumente cu care să-şi convingă electoratul în acest an.

Minusurile lui Marcel Romanescu sunt că nu iese mai des în conferinţe să spună ce a făcut şi pe unde a fost, să pună oamenii în cunoştinţă de cauză pentru că el nu este ‘omul biroului’, ţine de fapt audienţele pe teren. A făcut acţiuni bune, are proiecte bune, dar acestea trebuie cunoscute. Are minusuri minore. Din punct de vedere major, s-a implementat foarte bine pe electoratul din Târgu Jiu”, a spus Morega la Radio Infinit.

În schimb, Morega nu vede cu ochi buni situaţia de la PSD, nici la nivel central, nici în teritoriu. Preşedintele IAIPP a declarat ca alţi oameni sunt acum la conducere, dar formaţiunea politică se ghidează după aceleaşi principii.

Cei de la PSD tac mâlc, nici nu şi-au desemnat candidatul. PSD-ul este acum partidul de pe locul doi, e greu pentru candidatul lor să vorbească de proiecte. Partidul are mari probleme şi nu vrea să se reformeze, are în frunte aceiaşi baroni. Nu vor să-şi schimbe programul ideologic”, a afirmat fostul deputat.