Multe noutăți la Pandurii. Antrenorul Călin Cojocaru testează noi variante ale primului 11

La doar câteva zile de la reunire, după vacanța de iarnă, Călin Cojocaru, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, a ținut ca elevii săi să susțină un joc de pregătire, meci în care noii veniți să își poată etala potențialul. Lotul divizionarei secunde este unul foarte stufos și, cu siguranță, câțiva aspiranți la un tricou vor trebui să mai aștepte acest statut. Testul a avut loc sâmbătă, în fața celor de Vulturii Fărcășești, echipă de pe podiumul ligii a IV a antrenată Boby Trofin, fostul căpitan al grupării din Târgu Jiu.

Meciul a fost unul de specific începutului pregătirii, cu foarte multe schimbări, rezultatul final, 1-1, fiind doar un element care a cântărit puțin spre deloc. De remarcat, la Pandurii se conturează o nouă linie defensivă, cu Alexandru Cuțitoiu, Alexandru Catrici, Matei Babaua și Alexandru Vasilescu.

Primul unsprezece trimis în teren:

Alexandru Achiriloaiei – Alexandru Cuțitoiu, Alexandru Cartici, Matei Babaua, Alexandru Vasilescu, Kazuki, Takahashi, Alexandru Dinu-Ivănescu, Alexandru Trancă, Aurel Pîrciu, Horațiu Peia, Alexandru Bodea

Printre noutăți, cuplul de fundași centrali Catrici – Babaua, pe care Cojocaru dă impresia că vrea să îl rodeze, și un nou căpitan de echipă. După plecarea lui Gabriel Oiță banderola i-a fost încredințată mijlocașului Alexandru Trancă.

Au mai evoluat:

Cătălin Iovicin, Albert Cornicioiu, Adrian Tănăsoiu, Dan Unguru, Pape, Nikola Sepa, Lică Mândrean, Gheorghe Leonard, Iulian Ștefan, Mihai Mehedințeanu și Alberto Negreț

Daniel Ciobanu, Andrei Șendroiu, Alexandru Oprița și Radu Filip au fost menajați.

Cele două formații au ținut un moment de reculegere în memoria lui Valeriu Andronache, venerabilul suporter care a însoțit echipa din Târgu Jiu pe stadioanele țării, indiferent de liga în care a evoluat. De altfel, jucătorii de la Pandurii au fost echipați în negru la acest meci.