Mușchii lui ”nu se teme”: Edi ”Gălăgie” nu susține proiecte, el vrea doar voturi pentru partid

Consilierul local ALDE Eduard Lădaru loveşte din nou. Calitatea politică a lui Lădaru pare să preceadă calitatea civică a reprezentantului municipalităţii. Asta pentru că târgujienii sunt în plan îndepărtat în viziunea liderului ALDE, care pune pe primul loc doar interesul propriului partid. Deşi comunitatea şi problemele ei ar trebui să primeze, Lădaru a oferit o nouă mostră de gândire rudimentară. Întrebat dacă va susţine proiectele primarului Marcel Romanescu, aşa cum sugerase vicepreşedintele ALDE, Ion Iordache, că va proceda formaţiunea politică de la Gorj, Lădaru a declarat că el nu face campanie nici pentru PNL, nici pentru Romanescu. Logica “imbatabilă” a lui Lădaru merge mai departe, cel din urmă spunând că dacă va sprijini proiectele lui Romanescu pentru oraş îi va lua din voturi europarlamentarului Norica Nicolai?! Da, Lădaru zice că lucrează pentru dumneavoastră, pentru Târgu Jiu…

“Nu poţi susţine persoane din alte partide politice. Promovând astfel de persoane, nu faci altceva decât să faci campanie altor partide politice. Noi o avem deja pe doamna Norica Nicolai, cu siguranţă va fi pe listele ALDE la viitoarele alegeri europarlamentare, poate chiar pe primul loc, şi cred că facem anticampanie doamnei Norica Nicolai dacă lăudăm adversarii politici. Nu știu, vom discuta în momentele potrivite ce proiecte se vor susţine şi ce proiecte nu se vor susţine, dar nu poţi să sprijini oameni din alte partide politice”, a fost declaraţia şocantă a lui Lădaru la Radio Infinit.

Acesta a avut şansa să-şi mai spele din păcate la a doua întrebare a moderatorului. Totuşi, interogat cu privire la funcţia pe care o ocupă în Consiliul Local, fostul candidat la Primărie a dat-o tot pe politică, făra să specifice îndatoririle administrative.

“Nu există sancţiuni pentru că faci politica partidului ALDE şi nu lauzi oameni de la alte partide politice. Nu mă tem că voi pierde postul de consilier municipal, nu este un dar, îmi revine pentru că am muncit în campania electorală”, a mai spus Lădaru.

 

Articolul precedentPrăpăd! Gorjul, al doilea pe țară la neregulile din sectorul produselor alimentare de origine nonanimală
Articolul următorÎnălțător! Testamentului eroului gorjean Emilian Bâldea, cheia veșniciei naționale