Ne-bu-ni-e! Se întorc motocicliștii la Baia de Fier

Cea de-a treia ediție a Slowride Transalpina Fest se va desfășura în intervalul 12-14 iulie 2019, la Baia de Fier, Gorj. Manifestarea capătă amploare, dovadă fiind numărul persoanelor care deja și-au anunțat prezența, sute de iubitori ai muzicii rock și ai motocicletelor confirmând că vor în iulie la festival. Organizatorii promit o experiență muzicală completă, o îmbinare a muzicii rock cu tradiționalul și experimentalul.

”Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au <<crescut>> o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive. Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare. Iar colaborarea lor cu Ansamblul Transilvania, cu care vor urca pe scena Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat! Nu vor lipsi nici veteranii ALTAR, prietenii festivalului de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, dar și experimentalii Oameni Necunoscuți”, se arată pe pagina de facebook a festivalului.

Parada moto, în care se va forma cel mai mare tricolor din motociclete, este programată pentru sâmbătă, 13 iulie, orele prânziului. Biletele sunt disponibile online, prin AmBilet.ro.