Neagoe – CSU Craiova: Farul nu este în vacanță. Un baraj cu FCU ar aduce 30.000 de spectatori la stadion

CSU Craiova și CFR Cluj trag, duminică, de la ora 21:00, un posibil ultim cartuș în încercarea de a obține calificarea în cupele europene. Echipa lui Mihai Rotaru trebuie să învingă Sepsi, rezultat la care, obligatoriu, nu trebuie ”să vină pachet” victoria CFR-ului în fața Farului, situație în care alb-albaștri ar merge la barajul pentru Conference League. Antrenorul CSU, Eugen Neagoe, este încrezător și spune că un meci decisiv împotriva celor de la U Craiova ar umple stadionul din Bănie.

 

Mi-aş fi dorit să fim într-o poziţie mai bună, cred că meritam. Încă avem şanse de a urca pe locul 3, de asta am şi tras un semnal de alarmă, le-am spus băieţilor ce avem de făcut, nu ne intereseze meciul de la Cluj, nici eu nu vreau să ştiu în timpul meciului ce va fi acolo.

E important să terminăm cu o victorie, chiar dacă ar fi un rezultat nedorit de noi la Cluj. Ne-ar avantaja să nu câştige CFR, ne-ar prelungi campionatul, nu mi-aş dori să intrăm în vacanţă, sper să mai avem un joc.

Sper ca suporterii să plece mulţumiţi de la stadion. Sepsi este câştigătoarea Cupei, îi felicit, nu ştiu cum au petrecut, dar echipele care vin relaxate au un avantaj, se poate întâmpla orice, mai ales că au echipă bună, ne aşteaptă un joc dificil.

Fizic suntem bine, sper să ne şi concentrăm cum trebuie. Avem accidentări, Vătăjelu, Benga, iar Căpăţână şi Baiaram sunt suspendaţi.

Chiar dacă Farul a câştigat titlul, nu este în vacanţă, o să vedeţi. Nu ne-am dorit să fim în această postură, aş fi vrut să ne batem la campionat, dar nu am adunat punctele pe care le meritam, fiindcă am dominat toate echipele.

Sincer, nu ar fi o minune să nu câştige CFR cu Farul, nu-mi pun semne de întrebare, totul se va decide pe teren, să vedem dacă şi norocul va fi de partea noastră.

Sunt convins că Farul, cu Hagi şi Gică Popescu se vor respecta şi vor avea atitudine şi determinare.

Îmi doresc să jucăm finala pentru Conference League, toată ţara ar urmări-o, cu siguranţă ar fi 30 de mii de spectatori, un joc cu două echipe bune’‘, a spus Neagoe, la conferința de presă.

Articolul precedentTârgu Jiu: Fanfara Armonia, concert în Parcul Central, duminică după-amiază
Articolul următorAvertisment! Mesaje ce transmit O FALSĂ contaminare radioactivă a unor zone din țară