Nemulțumit! Vicele Popescu vrea să evalueze ”oalele” care s-au vrut sparte în capul lui Romanescu

Viceprimarul Aurel Popescu pune la îndoială calificativele date de edilul Marcel Romanescu unora dintre directorii din cadrul Primăriei. Este vorba despre Narcisa Cristea şi Ermina Pasăre, ambele notate cu”nesatisfăcător”. În opinia social-democratului cele două persoane nu i-au arătat loialitate actualului primar, iar cel din urmă joacă o carte de intimidare. Altfel, Popescu nu-şi explică de ce calificativul este total schimbat faţă de cel din 2018. Ce uită viceprimarul să scoată în evidență este că salariații nu trebuie să fie devotaţi conducătorilor instuituției, ci în slujba cetățeanului. Mai mult, Aurel Popescu spune că sunt servicii și direcții în subordinea viceprimarilor, dar, de aproximativ doi ani, toate oalele se vor sparte în capul primarului, nimeni altcineva nu şi-a asumat diferitele probleme din municipiu.

“Se doreşte foarte clar tras un semnal de alarmă ‘Atenţie, cine nu e cu mine e împotriva mea şi atunci jar mâncaţi!’ S-a văzut deja, două dintre conducătoarele de servicii sau direcţii au primit calificativ ‘nesatisfăcător’. Un calificativ foarte ciudat după ce ani de zile au luat ‘foarte bine’ la evaluare. Brusc, cineva le acordă un calificativ la polul opus. Nu ştiu care au fost criteriile care au stat la baza acestei evaluări”, a declarat Aurel Popescu.

Viceprimarul a mai spus că este deranjat că nu a fost consultat cu privire la evaluare, mai ales că era vorba despre două direcţii de care răspundeau subalternii lui Romanescu, el şi Adrian Tudor.

“Atâta timp cât în organigramă, Popescu şi Tudor au anumite direcţii în subordinea lor, cu siguranţă trebuie să facă prima evaluare cu contrasemnătura din partea domnului primar. Mi s-a părut total incorectă ideea de a nu fi cel puţin întrebaţi, noi, cei doi viceprimari, despre colaborarea pe care am avut-o cu serviciile din subordinea noastră. Sunt direcţii şi birouri pe care, de-a lungul anului 2018, le-am coordonat”, a adăugat Popescu.

Viceprimarul este convins că Pasăre şi Cristea vor contesta în Instanţă “nota” lui Romanescu.