Nenorocire! Doi soți din Târgu Jiu au murit în urma unui accident rutier

Doi soți din Gorj au decedat, luni, într-un accident deosebit de grav ce s-a petrecut pe DJ 605C, în localitatea Alunu, anunță seintamplainvalcea.ro.

Polițiștii rutieri din Berbești, care au ajuns imediat la fața locului, au stabilit că este vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați au asigurat măsurile de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor. Cele două persoane implicate în accident au fost scoase destul de repede dintre fiarele mașinii.

Din păcate, femeia ar fi murit pe loc întrucât prezenta semne incompatibile cu viața, însă soțul ei a fost resuscitat minute în șir, din păcate fără rezultat”, relatează sursa menționată.

 

IPJ VÂLCEA:

 

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier’‘. 

 

Foto: seintamplainvalcea.ro

Articolul precedentGorj: Mașină răsturnată
Articolul următorCraiova a câștigat amicalul cu Legia Varșovia