Nervi în PSD Gorj: Adrian Tudor se zburlește la Aurel Popescu: Să își asume candidatura

Adrian Tudor deschide un mic conflict și cu celălalt viceprimar din Târgu Jiu, Aurel Popescu. La mijloc, stabilirea candidatului PSD pentru Primăria Târgu Jiu, decizie politică a social-democraților gorjeni care a tot fost amânată.  Tudor îi cere lui Popescu să își asume candidatura și sugerează că ar putea exista persoane în partid ce ar pune pe primul plan proiectele personale, nu interesul organizației politice.

Sunt foarte supărat în acest moment. Sunt vicepreședintele organizației municipale. Nu vorbesc în calitate de potențial candidat. Și în urma discuțiilor pe care le cu colegii de partid, pe care le am cu cetățenii, sunt destul de supărat că nu suntem în stare să luăm o decizie în acest moment. Am avut gura aurită, mai bine nu spuneam acum un an de zile că o să ne săturăm de sondaje de opinie. O să facem sondaje până… Dar, în fine. Trebuie tratate cu seriozitate, sau președintele organizației municipale, la acest moment, să își asume candidatura. Domnul Aurel Popescu. Dacă nu ajungem la un consens și căutăm să punem candidați doar așa de dragul de a avea la un moment dat sau rezolvăm niște proiecte personale, să își asume candidatura președintele organizației municipale”, a declarat Adrian Tudor.

Reamintim, tânărul viceprimar a avut contre, tot pe tema candidaturii, și cu Ciprian Florescu, și el posibil desemnat al PSD pentru Primăria Târgu Jiu.