Nou pol politic la Gorj? Iordache, fostul primar de la Turceni, gata să se implice

Fostul primar de la Turceni, Ion Iordache, este gata să revină în politică. Omul de afaceri a confirmat că este în căutarea proiectul potrivit, iar una dintre opţiuni pare ALDE Gorj. Deşi a declarat că nu a avut, până acum, discuţii cu liderii formaţiuni politice, Iordache a spus  că se va implica în alegerile din 2020. “N-am discutat cu nimeni, concret, despre un proiect. Aştept să vină lumea din concedii. În momentul în care mă implic, voi merge până la capăt. Cred că este momentul pentru oamenii care înţeleg, pentru oamenii care au demonstrat, ca să se implice, să se facă şi treabă. Este nevoie şi în politică de oameni care ştiu să dea direcţii, nu doar să facă act de prezenţă. Pe mine nu mă interesează să ocup o funcţie, mă interesează să intru într-o echipă care vrea să construiască, să creeze ceva şi să facă lucruri care să aducă plusvaloare judeţului. Probabil că voi fi implicat în alegerile din 2020, aşa sunt eu, nu pot să stau deoparte şi sunt destui de mulţi oameni care au un încredere în mine”, a declarat Iordache la Radio Infinit.

Primarul de la Rovinari, Robert Filip, nu exclude ca Iordache să preia şefia ALDE Gorj. Edilul a declarat că mai mulţi oameni politici şi-au exprimat dorinţa de a veni la formaţiunea din care face parte, dar ALDE are nevoie de un lider care să se ocupe de un judeţ ocolit de investiţii majore.

“Este posibil orice. Cred că oamenii vor fi capabili să-şi aleagă un lider care să poată să-i reprezinte, nu doar să se folosească de ei.  Aici este vorba de a face un mix de oameni care sunt serioşi, sunt o grămadă de primari, o grămadă de oameni care vor să se alăture unui proiect. Îi aşteptăm pe toţi oamenii care vor să construiască. Ei sunt capabili să-şi aleagă un lider adevărat, nu să le fie impus de X, Y sau Z”, a declarat Filip pentru acelaşi post de radio.