Noul antrenor şi capacitarea la Pandurii: Jucaţi bine, mergeţi la echipe cu bani

Uns în această săptămână principal la Pandurii, Călin Cojocaru nu crede că diferenţa de 12 puncte care o separă pe trupa gorjeană de salvare este de nesurmontat. Pe antrenorul timişorean nu-l interesează spectacolul, şi vrea ca jucătorii pe care îi pregăteşte să fie pragmatici. Pandurii mai are patru meciuri în 2019, însă tehnicianul din Banat s-a ferit să ofere un pronostic pentru ultimele jocuri ale anului.

Avem de muncă şi de la meciurile care au rămas mă aştept să scoatem puncte. Mă interesează mai puţin jocul. Vreau să-i capacitez, să fim o familie, o echipă, şi prin muncă să obţinem puncte. Pe moment, asta este cel mai important. Campionatul este foarte lung, iar valorile sunt apropiate, aţi văzut că nu sunt diferenţe mari între echipele de pe primele locuri şi cele din coada clasamentului. Noi avem speranţe, avem un lot tânăr care trebuie să profite de situaţia actuală, să se remarce”, a declarat antrenorul.

Cojocaru a avut şi un mesaj pentru elevii săi dacă aceştia vor să continue în fotbal şi în sezonul următor.

De la Pandurii au plecat aproape două echipe, jucători care au ajuns la formaţii stabile din punct de vedere financiar, şi acelaşi lucru trebuie să-l urmărească şi ei. Pentru asta trebuie să muncească, să adune puncte, pentru că dacă nu ai calitate, nu te ia nimeni.  Cei care au plecat de aici şi-au făcut treaba”, a spus noul principal.

Antrenorul timişorean debutează pe banca Pandurilor sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasarea de la Rapid.