Nu au fost vorbe goale: CNI scoate la licitație reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu

Sunt şanse mari ca lucrările la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu să înceapă în câteva luni. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, a declarat că reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au confirmat că reabilitarea obiectivului va fi scoasă la licitaţie în zilele următoare. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 4,5 milioane de euro, iar termenul de execuţie este de 14 luni.

Am fost informat că se va introduce, pe SICAP, Casa de Cultură de la Târgu Jiu. Şi prin intermediul dumneavoastră, şi prin ceea ce o să fac în mediul online, invit, de pe acum, societăţile din judeţul Gorj să se asocieze şi să poată participa la această licitaţie. Faptul că lucrarea se scoate la licitaţie ne asigură că avem finanţarea asigurată. Dacă nu vor fi contestaţii, chiar din această iarnă se poate lucra la Casa de Cultură, pentru că sunt şi foarte multe lucrări interioare”, a precizat Romanescu.

De asemenea, în zilele următoare, va fi semnat şi contractul pentru reluarea lucrărilor la centura municipiului  Târgu Jiu. Utilajele firmei care se ocupă de această investiţie au sosit în baza de la Iezureni şi se aşteaptă semnarea contractului de execuție.