Nu dau doi bani pe lege! Bărbaţi cu permisul de conducere suspendat, dar la volan

Patru. Nu mai puţini de patru bărbaţi au fost depistaţi la volan, în weekend-ul trecut, deşi aveau permisul de conducere suspendat. Oameni care nu par a se mai teme, nu conştientizează gravitatea faptelor lor.

La data de 18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat în trafic, un bărbat de 36 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 Bengești Ciocadia având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat în trafic, un bărbat de 63 de ani, din comuna Brănești, județul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 661 Vierșani având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

La data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Negomir și Urdari au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Fărcășești având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic un bărbat de 68 de ani din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C Poienari acesta figurând cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat, având permisul de conducere reținut.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care se află în perioada de suspendare a acestui drept“, a transmis IPJ Gorj.