Nu îl mai pun director! Secretarul de stat Vişan, apropiat de Weber şi Cîrciumaru, flituit de hunedoreni

Doru Vişan, secretar de stat în Ministerul Energiei, nu mai este agreat de social-democraţii hunedoreni, din rândul cărora a fost promovat la Bucureşti. Foarte apropiat de liderii PSD Gorj, lui Vişan i s-a transmis că nu mai are asigurat postul de director la Termocentrala Paroşeni.

Postul lui la complex este suspendat, a plecat de acolo pe o funcţie de demnitate publică, de demnitar. Nu postul de director este suspendat. Este suspendat din poziţia de angajat al complexului. (…) În eventualitatea în care domnul Orban reuşeşte să-şi facă guvernul, nu cred că ar mai conta poziţia domnului Vişan, de membru PSD, ca să îl schimbe. Domnul Vişan a mai fost şi omul lor, al PNL-ului.  (…) PSD Lupeni nu îl va mai susţine în funcţia de director. Nefiind la guvernare nu mai putem să îl susţinem”, a declarat, potrivit gazeta de dimineaţă, Cristian Resmeriţă, senator PSD de Hunedoara.

Doru Vişan este membru al organizaţiei PSD Lupeni şi, mai voalat sau direct, i se reproşează că nu s-a implicat îndeajuns în rezolvarea problemelor Complexului Energetic Hunedoara.