Nu renunţă la planuri: Dacă nu îl vrea partidul, candidează INDEPENDENT pentru Primăria Târgu Jiu

Vicepreşedintele PSD, Mihai Prunariu, spune că Marcel Romanescu nu va fi candidatul social-democraţilor la alegerile din 2020. Şeful de la CS Pandurii a declarat că e anormal pentru conducerea PSD să se gândească la Românescu, cât timp membrii organizaţiei se luptă politic cu actualul primar. Prunariu consideră că Romanescu nu va pleca de la PNL, ci are o strategie bine definită.

“Dacă aş fi factor de decizie, niciodată nu i-aş propune lui Marcel Romanescu să vină. Noi ne luptăm cu el, de dimineaţă până seară, şi acum vine Romanescu? Noi, care ne-am luptat cu el, ce facem? Suntem de râsul curcilor”, a spus Prunariu la Radio Infinit.

Preşedintele AJF Gorj a devăluit că ar putea candida independent la viitoarele alegeri, pentru că PSD nu îi va acorda această şansă. Prunariu a mai spus că nu a dorit să participe la cel de-al doilea sondaj intern.

“Am considerat că aşa e normal. Cei care am participat la primul sondaj aşteptam să aflăm despre ce e vorba, ori acest lucru nu s-a întâmplat, dar în spaţiul public au ieşit nişte date. Nu mi s-a părut normal. Actualul sondaj ar trebui făcut în raport cu atualul primar, degeaba ne măsurăm noi între noi. Dacă vreau să candidez la Primăria Târgu Jiu, o să candidez independent. Din partea PSD nu am nicio şansă, poate că nu am valoare. Ca să-mi demonstrez valoarea,nd mă duc să candidez independent”, a precizat Prunariu.