Nu vor și pace! Oricine sprijină inițiativele lui Romanescu este taxat de cei doi viceprimari. A venit rândul lui Iordache

Ion Iordache, vicepreşedintele ALDE Gorj, spune că partidul său îi va sprijini iniţiativele primarului Marcel Romanescu. Iordache a declarat că târgujienii au de suferit din cauza faptului că primarul municipiului are un Consiliu Local potrivnic, iar ALDE va face o politică pentru cetăţean. Domnul primar vrea să aibă alături oameni care îşi doresc să pună umărul la bunul mers şi probabil a constatat că noi avem aceeaşi dorinţă pentru oraşul Târgu-Jiu. În loc să consume energie pentru a realiza lucruri pentru oraş, a trebuit să consume energie pentru a găsi soluţii să scape de piedicile puse de consilieri.  Romanescu este primar ales la Târgu Jiu, avem şi noi oameni care înţeleg asta mai greu, dar mesajul general al nostru este de a sprijini demersurile prin care se realizează lucruri pentru acest oraş. ALDE Gorj şi-a propus să facă o altfel de politică, o politică constructivă, pe care şi-o doresc şi cetăţenii. Primarul trebuie sprijinit, apoi îl vom judeca dacă a meritat sprijinul”, a precizat Iordache la Radio InfinitLiderul ALDE  a declarat că va susţine demersurile lui Romanescu, inclusiv aducerea unui administrator public privat, o doleanţă mai veche a edilului.“Ştiu că-şi doreşte administrator public, noi susţinem acest proiect. Postul de administrator public nu trebuie să fie politic, acolo trebuie un specialist care să managerieze probleme din oraş”, a mai spus fostul primar de la Turceni. Totuși, Ioredache a fost foarte clar când a subliniat că îi acordă credit primarului din Târgu Jiu până în vara lui 2019, iar atunci va analiza rezultatele.

Declaraţiile lui Iordache i-au bulversat pe cei doi viceprimari PSD. Aurel Popescu a declarat că autorităţile locale s-au descurcat de minune până acum fără un administrator public. “Nu a fost nevoie 28 de ani, nu cred că este nevoie nici de acum încolo de administrator public”, a afirmat Popescu.

Adrian Tudor, în schimb, a spus că Iordache nu poate acţiona de capul său şi trebuie să urmeze o linie de partid. Viceprimarul a declarat că-l bănuieşte pe liderul ALDE de simpatii faţă de familia Romanescu.

“Eu cred că trebuie să înceapă dânsul o discuţie cu noi, cei care avem o majoritate în Consiliu Local, suntem şi partneri de guvernare, şi trebuie să ne spună de ce vede necesar pentru Târgu Jiu un post de acest gen (n.r. administrator public). Trebuie să ne şi lămurim cât de mult cunoaşte problemele oraşului domnul Iordache, pentru că mie îmi lasă impresia că este un discurs ca să-l bucure pe domnul Marcel Romanescu sau pe fratele lui Marcel Romanescu, nu ştiu cu care e mai prieten”, susține Tudor.

Articolul precedentTragedie! Familie disperată, prieteni copleșiți: Un tânăr din Rovinari a murit în Anglia, în urma unui accident rutier
Articolul următorOm bătrân: La 67 de ani, şi-a atacat vecinul cu cuțitul