Nucleara! Decizie a FRF: Pandurii a fost exclusă din campionat!

Echipa de fotbal a clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a fost exclusă, joi, din campionat, anunță Prosport.ro. Potrivit sursei media citate, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a hotărât, în urmă cu puțin timp, ca Liga 2 să continue cu 20 de echipe, fără Pandurii Lignitul Târgu Jiu. De altfel, formația gorjeană nici nu a fost programată să joace duminică, pe teren propriu, cu Farul Constanța.

 

”Clubului Pandurii Târgu Jiu i s-a respins din nou certificarea pentru acest sezon de Liga 2 și, astfel, a fost exclus din campionat.

Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat, iar astăzi, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis desființarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii ”împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF”, deci anularea certificării.

Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 10 zile de la comunicare și e definitivă și executorie pe plan intern, acesta fiind și motivul pentru care echipa Pandurii nu este programată să joace duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul, în etapa a 7-a.

<< • Admite cererea de revizuire.
• Desființează Decizia Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020.
• Respinge recursul formulat de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF.
• Definitivă și executorie pe plan intern.
• Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 10 de zile de la comunicare.
• Pronunțată astăzi, 08.10.2020, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr. 12, sector 2.”, sună decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din 8 octombrie 2020, în litigiul dintre FRF și Pandurii Târgu Jiu>>”, relatează ProSport.ro.

 

Clubul Pandurii a anunțat că va ataca la TAS decizia FRF.