O caută familia! A plecat până la magazin și parcă a înghițit-o pământul

Autoritățile solicită sprijinul populației pentru depistarea unei minore din Târgu Jiu, copilă dată dispărută de familie. Mama fetei, a semnalat polițiștilor faptul că fiica sa a plecat până la un magazin din apropiere, pentru mici cumpărături, și nu a mai revenit.

La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie de 36 de ani, din localitate, despre faptul că fiica sa minoră, Modoran Bianca Maria, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, pentru a face cumpărături, de la un magazin, situat în apropiere și nu a mai revenit.

Semnalmente:

Înălţime – 1,40 m; greutate – 55 kg; constituție corpolentă; păr lung, șaten, cu șuvițe blonde.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, un tricou de culoare roz, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă”, a transmis IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorei dispărute, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.