O caută mama! Minoră dată dispărută după ce a plecat cu iubitul

O femeie a reclamat, duminică, faptul că fiica sa minoră, în vârstă de numai 13 ani, a părăsit domiciliul și a plecat cu iubitul ei, un băiat de 18 ani. Cum fata nu s-a mai întors acasă, familia o caută cu ajutorul polițiștilor.

La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa Cîrstoc Fabiana Sorina, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu un tânăr de 18 ani, din comuna Zătreni, județul Vâlcea”, a transmis IPJ Gorj.

La momentul plecării, minora purta o pereche de blue-jeans negrii, geacă de fâș de culoare roșie, iar în picioare pantofi sport cu talpa mov.

Semnalmente:

Înălțime 1,60 m; constituție atletică,, greutate 45-50 kg, păr negru, vopsit, prins în coadă; ochi căprui; față ovală; un tatuaj pe încheietura mâinii drepte.

Persoanele care pot oferii date care să conducă la identificarea minorei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiata unitate de poliție sau sa apeleze 112.