O organizație orășenească a USR a trecut la PNL

Organizația USR Târgu Ocna a trecut la PNL, anunță Ziarul de Bacău.

Potrivit sursei enunțate, președintele PNL Bacău, deputatul Mircea Fechet, a anunțat, într-o conferință de presă, că președintele USR Târgu Ocna, Bogdan Ababei, și echipa acestuia trec la PNL.

 

Îi urez bun venit în echipa liberală din județ lui Bogdan Ababei, cel care a fost la doar 44 de voturi să câștige Primăria Târgu Ocna, în 2020. Mă bucur că vor veni alături de noi și că s-au regăsit în programul liberal de dezvoltare a Bacăului și colegii săi din organizația USR Târgu Ocna”, a spus liberalul.

OPTIMISM

Am decis sa mă alătur Partidului Național Liberal, la invitația președintelui Fechet. Ce se întâmplă în Târgu Ocna, dar mai ales ce nu se întâmplă în Târgu Ocna, este imaginea unei administrații foarte îndepărtată de realitatea vremurilor. Deși a moștenit o zestre de proiecte mature, deși PSD este la putere atât la Consiliul Județean, cât și la guvernare, primarul în exercițiu e precum un navetist care a pierdut microbuzul și acum stă în ploaie. Stă în puterea noastră să renunțăm la orgolii, să ne unim și, împreună, să învingem. Nu va fi ușor, știu acest lucru, dar cu încredere și muncă, sunt convins că, în 2024, PNL va câștiga alegerile pentru primăria Tg Ocna”, a declarat Bogdan Ababei, fost lider USR Târgu Ocna. 

 

FOTO: Ziarul de Bacău