Feriți-vă de el! Oameni cu suflet mare, pompierii militari gorjeni au fost păcăliți de un șarlatan

Salariații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au dat, zilele trecute, nas în nas cu neomenia. Prin natura lor săritori și atenți la necazurile semenilor, pompierii militari gorjeni au fost impresionați de povestea spusă de Mariean, un tânăr de 31 de ani cu probleme medicale și un trecut zbuciumat. Militarii au încercat să îl ajute și, după ce au pus mână de la mână, i-au cumpărat acestuia un telefon mobil, mai mult, au depus și ceva bani în contul celui care spunea că vinde pixuri și calendare pentru a strânge banii necesari unei intervenții chirurgicale. De altfel, povestea lui Mariean a fost preluată de media locală și a reușit să impresioneze bună parte din populație.

Doar că…

Tânărul de 31 de ani este destul de cunoscut în Târgu Jiu, iar un șofer de taxi a relatat pe rețelele de socializare cam ce hram poartă. Au fost mai multe reacții, chiar și reprezentanții ISU Gorj au început să se intereseze despre adevărată istorie a celui pe care tocmai îl ajutaseră. Surpriză, Mariean, băiatul care vinde calendare și pixuri pentru a se putea opera, are multe tinichele legate de coadă și a început să facă zgomot.

”Feriți-vă de Mariean Roberto Nelu!

Ieri, noi l-am ajutat!

Un personaj controversat care, s-a dovedit, a cerut și a primit sume de bani din partea mai multor oameni, sensibilizându-i cu povestea și starea lor de sănătate! I-am rugat pe colegii polițiști să-l verifice pe acest om și s-a dovedit că trecutul lui nu este tocmai al unui om de bună credință. A avut în repetate rânduri probleme cu legea, tocmai pentru că a încercat și, în multe cazuri a reușit, să convingă mai multe persoane și instituții să-i ofere sume de bani, pozând în ceea ce nu este! A fost puțin și la închisoare, dar se pare că acest lucru nu l-a marcat, dacă a continuat să se țină de prostii! Noi am fost oameni de bună credință și i-am dăruit banii din suflet, sperând că astfel îi vom face un Paște mai bun și că îl vor ajuta să-și trateze bolile pe care susține că le are! După ce colegii polițiști l-au verificat și l-au identificat, am descoperit că avea asupra lui destui bani încât să-și petreacă Paștele cu o masă îmbelșugată, ca un adevărat domn”, au transmis pompierii gorjeni, oameni care nu au dezarmat în credința lor și vor continua gesturile umanitare.