Oficial rus: România, poate unul dintre cele mai înapoiate state NATO

Senatorul rus Andrei Klimov îi avertizează pe cetățenii Republicii Moldova că ar putea trăi același scenariu precum ucrainenii, în condițiile în care conducerea țării, în frunte cu președintele Maia Sandu, se apropie tot mai mult de Occident și de NATO.
Într-un mesaj postat pe contul său de Telegram, oficialul rus face trimitere și la un scenariu prin care s-ar intenționa unirea Republicii Moldova cu România, stat considerat de acesta ”poate unul dintre cele mai înapoiate din NATO”.

Nu este timpul, dragi cetăţeni ai ţării vecine, să trageţi propriile concluzii cu privire la gândurile actualilor voştri şefi de a transforma teritoriile moldoveneşti într-un alt teatru de operaţiuni militare NATO? Sau poate că scopul lui Sandu & comp este de a transforma Moldova, încă neutră şi formal independentă, într-o provincie a României din NATO (poate, unul dintre cele mai înapoiate state membre NATO)?”, – scrie senatorul.

Articolul precedentA fost cutremur în Gorj
Articolul următorAu încercat să bage în România, prin Oltenia, țigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane de euro