Oltean nervos tare: Și-a sechestrat soția și soacra

Un bărbat de 60 de ani, din Craiova, este cercetat penal după ce şi-a bătut soția și soacra,  iar apoi le-a sechestrat în apartament. Lucrătorii MAI au intervenit duminică seara și le-au eliberat pe cele două femei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară. La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din municipiu, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară”, a transmis IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar forţele de ordine au luat hotărârea să pătrundă în locuinţă.

Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopţii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei”, au mai informat lucrătorii MAI.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuării unui consult medical, unde a rămas internat.