Orădenii, analizați video: Sâmbătă, Pandurii TREBUIE să câștige ”acasă”

Pandurii Târgu Jiu poate obține sâmbătă o rezervare a biletelor pentru Liga a 2 a, sezonul 2019/2020. Gorjenii întâlnesc pe teren propriu formația Luceafărul Oradea, partidă din cadrul etapei cu numărul 33, iar în cazul unei victorii șansele de a continua în eșalonul secund cresc considerabil. Oaspeții vin la Târgu Jiu după patru meciuri fără înfrângere, locul 12 în clasament, cu 39 de puncte. Adrian Bogoi, antrenorul pandurilor, spune că echipa s-a pregătit foarte bine, toată suflarea fiind conștientă de importanța jocului.

”Avem un meci important, dacă vom obține victoria la meciul cu Oradea, ne apropiem foarte mult de atingerea obiectivului. Sperăm să câștigăm jocul, ne-am pregătit foarte bine și vrem să trecem punctele în contul nostru. Ne cunoaștem foarte bine adversarii, i-am și vizionat, facem de la începutul săptămânii analize video și sperăm ca lucrurile să decurgă normal”, a spus Bogoi.

Partida se va desfășura sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal. Organizatorii vor pune în vânzare biletele în ziua meciului, de la ora 9.00, în fața Sălii Sporturilor. Prețul unui tichet este de 10 lei.