Pandurii încheie stagiunea fără victorie acasă, doar cu un grup de tineri suporteri frumoşi în tribună

Pandurii Târgu Jiu nu a înregistrat nicio victorie pe teren propriu în sezonul competiţional 2019/2020. Mai mult, în ultimele şase etape nu a reuşit să înscrie.

Sâmbătă seara, cu falimentul declarat în documentele instanţelor, Pandurii Târgu Jiu a pierdut în ultimul meci de ”acasă” din acest an, 0-1, cu Turris Turnu Măgurele. Oaspeţii puteau deschide scorul încă din minutul doi, însă precipitarea atacantului a făcut că tabela de marcaj să rămână nemodificată. Jucatorii de la Pandurii nu au reuşit să fie un real pericol, se joacă din două atingeri şi la ultimul pas, mai mult, la mingile lungi nu au forţa de a se bate cu fundaşii adverşi. După o primă repriză încheiată la egalitate, elevii lui Călin Cojocaru au ieşit de la cabine parcă hotărâţi să pună probleme teleotmănenilor. În primele minute s-a simţit şi o mică presiune a gazdelor, dar, după o greşeală de curtea şcolii de la mijlocul terenului, oaspeţii au declanşat o contră rapidă, mingea este centrată de pe partea stânga iar Ciobanu, singur, la şase metri, înscrie fără probleme (min. 61). Exlozie de bucurie pe banca de rezerve a oaspeţilor, în urma unui gol aşteptat încă din primele minute ale meciului. Pandurii a încheiat meciul în zece, Vasilescu fiind eliminat în urma unui fault din postură de ultim apărător.

 

Am întâlnit un adversar dificil, care trage la primele locuri, dar consider că am jucat de la egal la egal  cu ei. Şi-au creat mai multe ocazii ca noi, era normal. Pe final am picat, nu am mai avut prospeţimea necesară, am gestionat fazele greşit, iar pe neatenţia noastră ne-au susprins pe contraatac şi ne-au dat gol. Puteam să scoatem cel puţin un punct, din păcate nu am reuşit. Pe final am ratat o ocazie imensă”, a declarat Călin Cojocaru, tehnicianul gorjenilor.