Pandurii întâlnește liderul la Târgu Jiu. Intrarea generală: 10 lei

Etapa a XXX a ligii a doua la fotbal programează sâmbătă, la Târgu Jiu, un meci ce pare imposibil pentru gazde. CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu întâlnește pe terenul sintetic formația Academia Clinceni, liderul campionatului, echipă care în acest moment pare să aibă prima șansă la promovarea în primul eșalon fotbalistic național. Echipa locală, locul 10, cu 34 de puncte, este în situația în care o înfrângere o poate trimite spre subsolul clasamentului, punctul obținut în ”intermediara” de la Arad nefiind mai mult decât ”o jumătate de gură de oxigen”. Oaspeții sunt neînvinși în 2019, singura grupare din eșalonul secund aflată în această impostază, dar nu tratează cu lejeritate meciul de la Târgu Jiu.

”Pandurii se află într-o situație delicată. Este o echipă care are nevoie de puncte. Joacă diferit acasă față de meciurile din deplasare. Pe teren propriu, sunt o echipă agresivă, care practică un joc în viteză, cu un presing avansat. Ne așteaptă un meci greu la Târgu Jiu, dar sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv. Și noi avem un teren de antrenament cu o suprafață sintetică de foarte bună calitate. Am făcut pregătire pe el și nu cred că vom avea probleme la Târgu Jiu”, a spus, Ilie Poenaru, antrenorul Acadamiei Clinceni, pe site-ul clubului.

Partida va începe la ora 11:00 și va fi arbitrată de:

Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Ferencz Tunyogi (Zalău) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Rezervă: Alexandru Nicolae Suvar (Sibiu)

Observatori:

Iulian Spătaru (Timișoara) și Florin Mierea (Timișoara)

Organizatorii anunță că biletele se vor pune în vânzare la ora 9:00, în fața Sălii Sporturilor: Prețul acestora: 10 lei.