Pandurii, la Filiași sau pe sintetic. Meciul cu Voința Lupac nu se dispută la Severin

Incertitudini ce țin de desfășurarea partidei de fotbal Pandurii Târgu Jiu – Voința Lupac, meci din cadrul etapei a III a, din seria a VII a, a Ligii 3. Cum la Stadionul Municipal se execută lucrări de refacere a gazonului, Pandurii nu va putea evolua pe terenul I din Complexul Sportiv Municipal, situație în care va trebui să găsească altă soluție. Deși s-au făcut diligențele necesare pentru omologarea terenului sintetic, acolo unde echipa a evoluat și în Liga 2, reprezentanții entității sportive transmit că, foarte probabil, echipa va evolua la Filiași.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a făcut demersurile necesare pentru ca meciul din etapa a 3-a, dintre Pandurii şi Voinţa Lupac, să se dispute pe terenul din Stadionul Orăşenesc din Filiaşi. Meciul nu se poate juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru că se efectuează lucrări de refacere a gazonului până la finalul acestei luni”, a anunțat clubul gorjean. 

Meciul Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac este programat să se dispute sâmbătă, 11 septembrie, cu începere de la ora 17:00.